АКО ИМАШ ВЪПРОСИ ОБАДИ НИ СЕ

089 777 82 28 

Как протича консултацията в Bra Studio?

Посрещаме клиентите си с УСМИВКА и се стараем да разберем от какво имат нужда.


Предлагаме им различни модели, които предлагат разнообразни решения за тяхното деколте и тоалет.


Каним клиентите си в нашите пробни, където ги консултираме за идеалния размер сутиен за тях.


Бра фитинг диагноза

СТЪПКА 1- Диагностициране на сегашния сутиен.

Повечето жени носят сутиен, коланът на който е твърде голям. Над 80% от опората трябва да идва от колана, а не от презрамките. При правилно подбран размер подкрепата ще се премести от раменете към гърба. Това ще предотврати впиването на презрамки в раменете. За да си сигурна, че носиш правилния размер на обиколката, провери дали коланчето на гърба и долната част на чашките отпред са на едно ниво. Ако колана се измества нагоре, значи е прекалено голям.


Бра фитинг диагноза

СТЪПКА 2 - Правилно обличане на сутиена!

Навеждането напред при поставяне на сутиена помага гръдната тъкан да се придвижва напред, за да сме сигурни, че целите гърди ще се наместят вътре в чашките, когато се изправим. Винаги трябва да закопчаваме сутиена си на последната, най-хлабава закопчалка. По този начин можем в последствие, когато еластичните влакна в сутиена се отпуснат, да използваме втория или третия ред закопчалки и сутиенът да ни служи по-дълго.


Бра фитинг диагноза

СТЪПКА 3 - Правилно избран сутиен!

Бюстът трябва да се намира по средата между раменете и лактите. Също така коланчето на сутиена трябва да е на едно ниво по цялата обиколка на тялото. Това намалява риска от притискане и излизане на кожата извън сутиена и също така повдига гърдите до оптималната позиция. Това със сигурност помага на стойката и подчертава талията, което кара жената да изглежда по-слаба.


Бра фитинг диагноза

СТЪПКА 4 - Тест с тениска :)

Облечи тениска, за да видиш пълния ефект от сутиена. Различните сутиени могат да оформят бюста по различен начин, според търсения ефект. Нашите консултантки ще ти помогнат да постигнеш визия, за която винаги си мечтала!


След като открием идеалния размер, ще ти покажем различни модели за различните видове дрехи в гардероба ти.


Ще ти донесем богато разнообразие от модели, които да пробваш.


Ще запазим в системата ни всички детайли за бра фитинг консултацията, за да са ни на разположение при твои бъдещи посещения. Остава само да вземеш новите си продукти и да ги носиш с усмивка.


Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки