АКО ИМАШ ВЪПРОСИ ОБАДИ НИ СЕ

089 777 82 28 

Бра фитинг на плажа

Когато стане време за забавление под слънцето, е време и за нов бански.

За някои жени обаче пазаруването на бански е истинско мъчение, затова предлагаме няколко лесни насоки, които ще помогнат за разрешаване на дилемите ти.

Независимо дали твоята представа за забавление е да събираш тен с по-изрязан бански от две части без презрамки, да плуваш с цял бански или да играеш плажен волейбол с обикновен бански от две части, ще знаеш какво търсиш, за да намериш банския, в който ще се влюбиш.

Нашите бански костюми се предлагат в същите размери като бельото, за да сме сигурни, че ще получиш желания ефект от правилно избран размер сутиен и на плажа.

Предлагаме бански костюми до K чашка, започващи от гръдна обиколка 60см

 


Замени типичните триъгълни горнища без банели с горна част с конструкцията на сутиен, която има банели и твърди чашки за страхотна форма и подкрепа на бюста.

Чувствай се уверено и на плажа!


Замени горнищата без презрамки, направени от лента, която просто покрива бюста, с такива с банели и твърда чашка, направена от лека пяна.

Това ще оформи линията на бюста ти, без да го сплесква.


Замени високите триъгълници, които само сплескват гърдите ти, без да им придават форма, с горна част с банели, която събира бюста, оформя го и го поддържа.

Можеш да постигнеш деколте тип Бриджит Бардо за секунди!


Избери бански костюм, който има дискретно вграден сутиен, който ще повдига и поддържа гърдите ти, подчертава талията и прави силуета по-строен.

За изваяна и добре изглеждаща фигура!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки